fredag den 1. februar 2008

Er du ligeså genert som mig, eller kan du bare ikke fordrage mig?

Jeg opvarmede til denne gangs indlæg med at hente cancersticks og boller bagt af min kære moder.

Og nå ja: FUCK JER ALLE SAMMEN! I min røv, at jeg gider tænke på en varm sommerdag (i eventyrparken, som i øvrigt er et fantastisk sted) med øl og sæbebobler og harmoni og kærlighed engang for lang tid siden! Det kan rende mig. Jeg vil gerne tænke på idag. Idag med vinden. jeg elsker vinden.  Jeg foretrækker dog en socialistisk kølig sommerbrise, som blæser kvalmen (man har drukket for mange øl) væk, og får en til at have det dejligt på Roskilde Festival. Idag er det ikke den slags vind. For det første er jeg pinligt ædru (tror jeg?), for det andet er jeg i Sønderborg, som kan være ganske trist til tider. For det tredje og mest relevante: Vinden, som var ved at rive Handelsskolen i stykker idag er ikke en dejlig lille socialist-brise. Det er en PSYKOPAT-FASCIST-VIND, SOM FÅR ÉEN TIL AT TRÆKKE SIN MORS BLOMSTREDE TØRKLÆDE OP OVER HOVEDET, SÅ MAN LIGNER EN SKÆV HIPPIE, SOM HAR BILDT SIG SELV IND, AT DEN ER AUTONOM, SELVOM MAN GÅR OG HØRER INDIE!!! Men jeg hyggede mig dog gevaldigt, da jeg gik hjem fra skole. Med tørklædet trukket godt op om næsen og Sennheiserne helt ned over hovedet (med Band og Horses i), gik jeg og klukkede over de skræmte blikke, som i korte og få sekunder faldt på mig, indtil de kiggede den anden vej.
Den lille Jeppe med det lange hår siger, at min computer har fået for meget hazz. Jazzy.
Men alt i alt... Eller... dét, jeg ville med det her var at fortælle, at i stedet for at tænke på stedet med græsset etc., vil jeg VÆRE der. Jeg SAVNER sommer og varme fra ikke-patetiske og kedelige mennesker og KÆRLIGHED. Ja.
Jeg er også bare så pessimistisk, hva'?
Det minder mig i øvrigt om, at jeg hader at skrive ansøgniger og CV på tysk. Lögge: *skal skrive CV for at søge en imaginær stilling i BR i Flenzeborg* "Jamen mit CV er ret tyndt. Jeg er ganske ung?" Lærer: "I må godt lyve lidt, I skal bare huske jeres løgne" Lögge: *skriver* Jeg har da i hvert fald arbejdet i BR i Sønderborg. ja, det gjorde jeg faktisk, da jeg gik i gymnasiet, IMENS jeg havde det der andet job og var frivillig og dyrkede super-meget motion, som jeg i øvrigt elsker! Og så er jeg bare super pedagogisk og altid frisk! Om jeg er venstreorienteret? Neeej da, Hr. Kapi-censor! Jeg er da selvfølgelig en del af den hårdeste kerne i konservativ ungdom!" Yæææsh...
"Konservativ ungdom". Man kan allerede høre, hvor selvmodsigende det er.

Her er i øvrigt en lille quote fra den langhårede herre, ved navn Jeppe, som jeg måske omtalte tidligere: "Igår mødte jeg en syret stofmisbruger, som bad mig at holde hans hund. Det gjorde jeg så, og hunden var virklig cool. Sådan en slags stor bulldog noget, og farven mindede lidt om et LSD trip, bare uden de mange syrede farver, men sådan en blå sort farve med pletter i grå og sort."
-det skal lige siges, at drengen ikke tager stoffer. Han har tilsyneladende bare en meget god observationsevne?

Inden jeg slutter:
På min computerskærm er der i bunden lige nu: iTunes, Blogger: Hjorten..., Saved (min ulovlighedsmappe), Det Vigtige (endnu en ulovlighedsmappe) og MSN, hvor nogen har skrevet.
Jeg har to faner åbne. De er: Online Video: 01 - Ergo P... (gæt hvem, der er blevet hardcore inkarneret anime-fan) og: Blogger: HjortensHævn-...

Det var ikke alt herfra.
Hilsen Lögge, som håber på, at næste gang Hjorten og Vombatten stener, kan de tage sig sammen til at uploade noget solidarisk, fælles-indlæg.

Ingen kommentarer: