lørdag den 12. januar 2008

Pædofili & Mærkelige lyde


Desmerdyr og Womatten går AMOK!

3ords-historie..
Lad os tisse i fælles orgie på Anders Foghs og Pia Hjorts adresse i Hellrup. Dildo-industrien er blomstrende frodig, fordi Doors er liderlige efter hønsekødssuppe og døde ting. 
Kirtsen brugte heste-dildoen jævnligt, men ikke på breve. Sometimes I bruger klammo engelske betegnelser. Kønssygdomme smitter, aber in diesen tider er jeg ofte indfiseret af Beck, som iøvrigt spiller den af til H.C.A's dagbog. Pokemon und Anime fucker mig up i skærsilden. Pokemon er fåking mædl på kniven, hvor penis har reis-ning med gøgler-fallos, men hvor blev pikken af? Husker det ikke helt måske, men Kirsten fandt Martin's ikke-omskåret have en fisso som ikke giver nogen falske forhåbninger.
"Lalalalala" sagde ham-den-gule fordi chineese-boy'en ikke havde hørt det nyeste med Keld og Ikea-teamet's funky muligheder for fisse. 
Ego-tripperen pumpede uren pilsner ud af sin højre arms lille hul, lavet af sin mormors alderdomshjem i Svenstrups hovedgade. Her skrev Villy Søvndal sin biografi om hvordan overklassen bagbandt H.C.A på biblioteket hvor hans penis blev hakket til rejepostejg.

Tusind tak for hjælpen fra Hjorten og Pokemonen!

Mmm, uren pilsner, yummi!!

Ingen kommentarer: