søndag den 23. december 2007

1 times indie og en del andet

Indledning: Vombatten og Emuen har postet monolog-indlæg, og nu vil jeg, Hjorten slutte mig til mine skønherlige dyrevenner. I øvrigt er jeg ikke påvirket af noget udover den dér flaske rødvin, som mig og rumboen delte, og så al dén kærlighed og alle de skide kapi-svin.

Yæs. Lørdag morgen (dvs igår omkring middagstid), vågnede Hjorten ved, at den elskede rumbo råbte: "HEJ ROOMIE!", hvorefter rumboens forældre kom ind i værelset med en masse flyttekasser og en del andet, alt imens Hjorten sad halvnøgen og søvndrukken og forsøgte sig med påklædning.
Det betyder, at Hjorten og den kære barndomsveninde er flyttet sammen.
De fejrede sammenflytningsdagen ved at tage på et-eller-andet-som-starter-med-k-(KÅ)-men-jeg-kan-ikke-huske-resten-af-navnet, hvor de bare lige ville have en øl og nogle cigaretter, for "vi har jo ikke råd til mere". Den ene øl blev til endnu en øl og en meget filosofisk konversation, som elegant blev afbrudt af en flok mennesker, som Hjorten tilfældigvis kendte. Hjorten og roomien blev (efter at have afsluttet den meget filosofiske konversation) derfor flyttet til bordet, hvor de andre (sikke dog et kreativt og vedkommende kaldenavn) sad. Roomien og hjorten fortsatte deres samtale, og efterhånden var flaskerne tomme, og endnu en øl. Det gik op for roomien, at hun kendte bartenderen, og roomien og hjorten fik derfor lov til at vælge en sang ("Vi ska høer Led Zeppelin!" "Hva med Guns N' Roses?" "Nej, Daft Punk!" "Yeah!"). De blev enige om at satse på en aktuel sang (Ham dér, der har voldtaget 'Harder, Better, Faster, Stronger', og som larmede på Roskilde Festivallen i 2006). Så var der noget med en mand, der gav en masse fadøl og en eller anden anden, som mente at hjorten om 20 år ikke ville sætte pris på sin familie og venner. Kl. ca. 7 om morgen konstaterede de to nyudklækkede roomier, at solen ikke var stået op, og så sov de.

I skrivende stund er det en ganske smuk aften. Det er åbenbart lillejuleaften (ikke at jeg forstår, hvad det gør godt for). Hjorten kom hjem fra arbejde og sin farmor, og roomien stod klar med dejlig aftensmad. Her besluttede hjorten sig for, at hvis hun endag får lyst til at gifte sig, skal det være i et lesbisk, konservativt forhold, hvor hjorten er manden.
Hjorten fik ikke hørt sin 1 times indie ( Det Elektriske Barometer), så nu pusher hun Cicille på roomien, som maler julegaver til bedstemødrerne.

Det var ikke alt herfra.
Hav nogle dejlige fridage, hvis De er en af disse mennesker, som rent faktisk har den slags. Ellers kan vi lave en klub for folk, der ikke har fridage. (Rent faktisk har jeg fridage, men det er kun fordi, ingen gider ansætte nye folk i denne lorte-højtid eller hvad det nu kaldes).

lørdag den 22. december 2007

Fariner

Hjortens Hævn. Oh yeah!
Jeg har endelig taget mig sammen til at skrive noget. Problemet er bare, at jeg overhovedet ikke har noget at skrive om atm. Mit liv stinker langt væk af tomhed og jeg begynder også at blive sindssyg hernede. Hvor er tosomheden blevet af? Flersomheden? Den er væk. Mine forældre hkan ikke så godt lide mig og mit hår.

Jeg pyntede juletræ i dag. Yes; jeg er en ægte nisse. Åbenbart. I år er første år, hvor jeg finder ud af, hvor meget jeg egentlig hader julen. Fra efterårsferien til nu (og det fortsætter sikkert) har bare været ét stort svineri. Altså jeg mener; normalt er jeg et rod og har det fint med at der sker ting. Men nu er jeg bare røvtræt af, at jeg ikke har styr på en skid, at jeg glemmer alt, og at jeg skal nå så meget.
For første gang glæder jeg mig rent faktisk til at komme i skole! (kærlighed til Viborg Medieskole)
Jeg glæder mig til at komme væk fra det her sted, og jeg glæder mig til december er slut.

Stress. Stress. STRESS! Jul, gaver, julehumør, kobberbryllup, Charlotte er tvunget til at være kreativ og lave hjerter (Charlotte gider ikke være kreativ på den måde), lys, ild, BRAND!, træer <3<3<3<3<33<33,>

Hermed ikke sagt, at mit humør er helt i bund – næh nej, jeg holder hovedet over vinen og er frisk og frejdig som altid. Jeg har trods alt noget at se frem til. Og nu vil jeg hvile mig under bordet sammen med Avn til lidt smuk musik, og ryge det sidste Manitou. I må have en skønherlig jul, for jeg når højst sandsynligt ikke at skrive endnu et indlæg. Jeg har ikke tid.




Undskyldning


Ja, en undskyldning vil på den ene side være okay nu, fordi Lögge og Miarhw (^) forpestede bloggen med kandepager, mærkelig ticks og manglende balance. Ergo : Vombat (tilsat lidt tom mave) + Hjort (tilsat lidt tom mave) + kandepager + musik = ... kærlighed? HAHA


Dette er Vombattens fredag:

Hun vågnede alt for tidligt, at Hjortens dumme vækkeur. Vombatten havde det slet ikke godt, og fandt ingen balance på sine poter. Trods mangel på chokolade eller andet usundt, fik hun slæbt sin jublende krop op på gymnasiet. Hjorten og Emuen var så søde. Emuen gik desværre hurtigt, imens Hjorten og Vombatten blev til noget afslutning. Afslutning af ham der de kalder Jesus' fødsel, selvom han vidst nok blev født om sommeren. Sikke noget blasfemi, og bare patter!!

Vombatten kom hjem til sin Vombat familie. De fejrede også denne Jesus, selvom Vombatten ikke lider det. Vombatten lavede en Vombat af marcipan, og druknede den derefter i dejlig varm chokolade. Så var den glad. Vombatten var dog ved at falde i søvn med en klejne i munden, og et glas juleøl i den anden hånd, så Vombatten fik en dejlig eftermidddags-skraber..

Vombatten tog ud til en farlig Hest ude i Ulkebøl. Hesten tilbød Vombatten en guldøl, som blev til 2. Selvom Vombatten havde det dejligt, sagde hun ja til denne farlige drik, uden at tænke på hendes rigtige tilstand : bagskæv. Det blev en meget opfindsom aften, og Hesten hyggede sig vældigt med at sidde på Vombattens mave. Vombatten faldt udmattet i søvn ved midnatstid, imens hun kunne høre blasfemisk sang i baggrunden, dét i andre vil kalde "kirkeklokker". Sikke noget bras, og det forurener jesus/julefreden!


Burde jeg fortælle at jeg er Jesus?


Tillykke med Julen, dig som læser dette!

torsdag den 20. december 2007

bWAINFARTZ2

DET ER STADIG ME_.
D STOR KASKET-HAT-SKRIFT

...


.-.

....

._.

.....

SOYAPØLSELLEFRI?

eR DU GLAD FOR JAAAZ? OG DU ELSKER JAAAZZ? OG DU ER HELT VILD MED: JAAAZZ! Og du også meget godt lide pærer? SÅ KØB EN BLOKFLOIYTE. MIN ARMER ER TRÆTTE EBN UNDER STOLEN I SPASMER . HVd grinder vi/ du af?
Jeg ved det ikke, OG SERVIEETTEN UNDER MIN HAGE LIGNER EN DØD DUE.
NU ER DU FOR EVIGT DEFEKT
CIGARET PUBKTM JAA DET LUGTER GODT HABEN SIE HABEN SIE PROPLEMS IN SPANIOL!= beatu FILMER DU NU IGEN, DIN TRIER TROELS ERS SUPER
SCHOOL FALLER WAY BEHIND BBECAUSE OF YOU

brainfarts

Brainstorm:
*en pakke blå kings*
Den smukke firkantede pakke giver mig mere ambivalente følelser. På den ene side elsker jeg det errigerede lem, men på den anden side var det feministiske valg af abstrakte farver glimrende, og får især mine lange orange kassebukser til at falme *åh gud jeg græder*.
Eiiighjtii ..
Lögge?? Ja? Kan du godt lide klegnerne (som min kære moder har brugt en masse tid på, svedt og knoklet for at gøre sin lille kernefamilie tilfreds? nej DET tror jeg ikke!)?
Ja, de var veldig lystige. De var/er gode. Jeg har lyst til at spille sax...
Ja det gør de - det er lystig mælechokolade i smukt kubistisk grønt slør.
Som er emo med et grønt skær. Det er lidt svært at formulere sig i denne stund, imens man skal holde balancen og grine, fordi man har spist kande pkandepagernkop og kandepager. Av, min mave!. Har vi mere vin, kære frøken? NEJ - DET TROR JEG IKKE!. >:>
Klamme tegn, og en smuk
Hvad er enforfin tibng? det er noget med sabge/salmer, som man famler efter til særlige højtider, som jul, hvor man især spiser en del med jazzy kandepager, som dengang i 98, hvor vi var ganske spæde nazister...  
Little girl, what? Vi har opivet tastaturet og drager nu til Peter Pan.. i KHII!!
Nu? Du mener ligesom dengang, jeg husker det ganske kla... Nå, anywayz. Skal vi ikke finde als  ringe

tirsdag den 18. december 2007

Bonusindlæg

At danse i Lögges (og Katrines) køkken til lyden af miniovnen, der varmer æbleskiver.
*Kom, lad os æde nogle æbleskiver til morgenmad*
Tom Waits
Hilsen Lögge

Ja - det lyder godt kære Lögge.
Miarhws mave synger i takt med Tiger Tunes.
Incubus
Hilsen Miarhw

Okay, så lad os.
Men så skal vi danse igen.
Jeg vil have sex og champange i sengen med en pige uden at min mor ringer til mig (en lørdag aften i parantes)
Tiger Toner
Hilsen Lögge

NU!
På en ø ude i vesten? Ja - det vil jeg også gerne.
Skal jeg forresten tage noget chokolade med fra Tyskland, når jeg besøger landet i eftermiddag med min familie?
Sublime
Hilsen Miarhw

Ja, GO

mandag den 17. december 2007

REKLAMER


Cigaretter!!!!!!!!
Blå kings og kolde æbleskiver..

Det er lang tid siden at vi har drukket vin sammen, det skal vi lave om på!
*PAINTTEGNING*

JEG UDDRIVER DIG URENE (H)ÅND, DET ER HERREN DER BEFALER DIG. hAN KASTEDE DIG FRA (FETA) HIMLENS HØJDER TIL HELVEDES DYBDER. FORSVIND FRA DENNE GUDSSKABNING, FORSVIND I FADERENS, SØNNENS OG I HELLIGÅNDENS NAVN. VED DET HELLIGE KORSTEGNFOR VORES HERRE JESUS KRISTUS, SOM LEVER OG HERSKER VED FADEREN OG HELLIGÅNDEN. AMEN. AMEN. AMEN. AMEN. *techno mus på KÅ*

VI ELSKER FADERHUSET : www.myspace.com/faderhuset

Tiger toner <3


Oversætetlse: VI SKAL IKKE I SKOLE IMORGEN!!!
NÅ JA ARH!!! (-agtigt)

Hilsen Miarhw og Lögge.

ps: Vi skal ikke i skole i morgen :D

Ellers har lyset det ikke så godt *musik*

Vi planlægger at lave flyers, så alle kan se denne fantastiske blog og forstå hvor meningsløst deres eget liv er! OG OG OG OG OG!!! I skrivende stund er vores små blå (klistermærkerne) ved at blive masseproduceret! De kommer op i Dønderborg midtby en af de nærmeste nætter.
Så vi opfordrer alle til at kigge på lygtepælene, hvis man er i tvivl om linket til denne side.

søndag den 16. december 2007

Status

Prolog: Yaddayadda yaddayadda. Læs videre, hvis du vil have mere af dén slags.

Katrine siger, at jeg skal gå ind på youtube og se videoen til dén sang, jeg hører ligenu (justice - D.A.N.C.E. -yeah!), fordi det er en fed musikvideo.
"Ok, men ikke ligenu."
Om et par dage bor vi sammen, mig og Katrine.
Lulz.
Vi skal kaste ting efter vores tidligere klassekammerater, fordi de er hjernedøde. Bare ikke AK. Vi må gøre det en dag, hvor hun ikke er i skole.
En ny æra er startet for mit vedkommende. Jeg er hermed ikke studerende, men arbjedssøgende + offentlig arbjeder. Det er ret sejt.
Men nok om mig.
Lad os snakke om dem, der har brug for det uddannede folk. Regeringen! Politikerne er skide-ligeglade med folket. Også dem fra Enhedslisten, ja! De er allesammen bare nogle magtsyge idioter, der gør det samme under forskellige forklædninger, nemlig at sørge for at deres egen røv er ren! Holdkæft, det var en underlig formulering? Jeg prøver igen; de vil allesammen bare have deres åndssvage penge, og så lader de som om, at de gør noget for folket -i min røv! For i virkeligheden sidder de allesammen i min røv. Det siger noget om, hvor trist et land, Danmark er. Danmark -landet med monarki, H. C. A, den kedelige havfrue, og politikerne i Lögges røv! Øv bøv. Jeg gider ikke bo her i hvert fald. Eller jo, når Katrine kommer. Men det er noget andet. Det har ikke noget med landet at gøre
Jeg har inviteret mig selv og Mia til at skrive i den her blog. Jeg håber, det fungerer.
Jeg skal satme snart ud efter cigaretter.
Katrine bor i Fredericia og siger mojn.
Jeg bor i Sønderborg og siger hej.
Charlotte er ikke specielt sej, når hun snakker københavnsk.
Det er der i øvrigt ikke nogen, der er.
Det er hårdt at være i København, når man knækker sammen af grin hver gang nogen snakker københavnsk.
Ligeså i Odense, når man knækker sammen hver gang nogen snakker fynsk.
Og også i Sønderborg, når man knækker sammen over sønderjysk.
Dialekter er latterlige. Men meget charmerende. Jeg lider dialekter. Og accenter. Mmh... Britisk acecnt... The Kooks... Luke... Mmh... Ham-den-gule... Mmh... cigaretter -.-*
Hjorten og vombatten vil kaste ting efter folk, men det har jeg allerede sagt.
Nu må jeg nok hellere få skruet op for den musik... Det var bedre.
Ja, og i morgen skal vi se dem. Det bliver spændende. De kan rende mig noget så voldsomt.
10hif9z
Det var satans. Jeg ville se film og ha cigaretter, men i stedet stener jeg skærm og har... intet!? Jo, men det går ikke uden tobak for satan.

Epilog: Jeg bytter rundt på alitng. Og det var da godt nok et skide uinteressant indlæg, jeg kastede op der. Men det skal der også være plads til. Yaddayaddayadda

Hilsen Lögge

........................................................................

Okay, jeg er hermed blevet en svans. Vombatten er hermed blevet en svans.
- og der kører en film i baggrunden hvor en pige bliver stukket i ryggen imens hun har en 20.000 kr dyr kjole på. LOL. Man ved dog ikke om hun dør, hun er på sygehuset nu og har tabt en masse blod.

Hvis du nu legede tegn og gæt, hvordan vil du så tegne : "Blind høne kan også finde korn"


SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND:

fredag den 14. december 2007

Rengøring & Appelsiner


Hidden message: Lögge har rent faktisk nissehue på. Eller en sort KKK-hue?
Vi er trætte - og undskyldte. Men se lige hendes udtryk!!!


Kl. er satme 6.30! En lørdag morgen (nat for os), og vi har helt seriøst ikke lavet andet end at gøre rent. Hvem siger party-mennesker? Orv, og hørt Yeah Yeah Yeahs.
Og vi sidder her på gulvet i en meget tom stue, fordi Katrine flytter ind i morgen. Meget smukt. 
Lögge har været i gang siden kl. 3 - og jeg har sovet, fordi jeg har det elendigt.
Og skider.
MEN! I dag så vi fasci-hunde, -mennesker og -børn, hvilket gjorde et meget stort indtryk på os. Derfor valgte vi, at hoppe rundt på en meget befolket gågade, mens vi sang Skalar, hoppede baglæns og dansede smukke danse.
Lögge har fundet sine egne rizla.

Vores baggrund er tisgul? Eller er det bare den her skærm? Og vinklen? Fuck det! For os hernede på gulvet er dem tisgul!
Hækletøj men det er en hemmelighedjop

Savlelyden: "Schliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirp" (meget svært at skrive lyden)
hkm, yttjjkuyfu ny hgkiuu566t v klælkjghnb vuyh b _J b_________________________J Hilsen Lögge, når hun går død på Charlottærsblrb

Lögge kigger på billeder af sig selv: "Ej, jeg ligner et lille barn, der er mega stort!?"

Gokker Lögge. Hun får nye navne hver dag, den tøs. (til uvidende personer: Lögge læser op. Lögge skal læse Ghoc. & Lögge. Lögge siger Gokker Lögge. Alle er færdige af grin - inkl. Lögge)

DONE!


10.30
Ghoc. ruller og ruller. Hun eeeeerrrrr en rulleeeeesteeeeeen - en rigtig fiiiiin én

Lögge: "Jeg hader, når man rydder op - så kan man ikke finde noget!"
Hvor satan er Rizla!?
Så fandt vi både snot-papiret OG Rizla! Yay...
Der er lorte-musik i TV'et.
Lorte-TV.
Nå ja, vi er færdige med det der ½-time-billede-projekt, når vi har postet dette indlæg.
VI har lavet verdens bedste musikvideo, idioter!
Nå, men så skal der lige nogle flere (Charlotte udbryder: "YÆS, MAN KAN KØBE MANITOU I DØNDERBORG!") billeder op, og så indrømmer vi, at vi ikke har været så flittige, for vi har ikke postet hele tiden, fordi det er meget sjovere at sove.
Hæld og Lögge.
Hvorfor citerer jeg lorte-TV'et?
Nå... Billeder! Og Charlottes hjemmerul!
Ak er i hus
Vi skal lave en tribute til AK og uglerne. Uglen er et godt dyr, selvom vi alle ved, at hjorten er det bedste og helligste -man kan vist ikke bøje det ord på den måde... Whatever, det er ikke mig, der er grammarnazi. Eller jo, men ikke så meget som AK. Men Charlotte har en tøsecancerstick, som er den sejeste indtil videre.
Lögge: "HVAD ER DET!?"
Charlotte: "Hvad?"
Lögge: "DET DER OVER O'ET!?"
Ghoc: "Huh?"
Lykke: "nårh..." *tager aske af skærmen*
Hold kæft, vi har lukket meget tarmgas ud efterhånden. Fuck bilerne, det er vores skyld, at polerne smelter.
Mundvand.
Lögge savler uhæmmet.
Yes, vi har fundet stavekontrollen! Ikke flere stavefejl -håber vi

Psykopatsaksen/uglen AK
Fordi bolcher er gode:

Musikalsk Indlæg

Charlotte spiller på en voldtaget blokfløjte. Det skal med. Der kommer kun latterlige ting herud ok?


Fantastisk Historie

Fortalt af Lögge. Læg især mærke til trykket

Tilføjelse for helvede


Tilføjelse:
Vi glemte sejrsbilledet! Så her kommer det - hjorte, som de burde være


torsdag den 13. december 2007

09.00

Godmorgen!
Eller den er ikke så god, men det siger vi ikke til nogen.

2 hjorte blev vågne ved et tilfælde, da et eller andet gik op ad trapperne. Forvirring! Det viste sig at være AK, der ikke lige gad fremlægge, og som kom her.

Pærer! Giv os pærer for satan - de dør alle. Sidst dag døde den på trappen. Ergo: vi går ned ad djævletrappen i mørke. Og nu: pæren i stuen. Vi har intet lys overhovedet (indsæt kinky do-you-wanna-be-my-light-in-the-dark?-thingie)

Fra 01.00 til Nu


04.30
Lögge sover



01.30
Lögge og jeg sidder og er meget optagede. Af noget?


01.00
Martin skriver, vi tåger


04.30
Sådan. At vågne op til lydene af en afslutte film er noget så smukt - især når det er Chihiro og Heksene. Lögge bobler - noget så kært - og Martin tog hjem kl 02.00. Ca.

Godnat til uhjortene, nu kan jeg sgu ikke klare mere. Jeg er syg og har det elendigt, så nu vil jeg tvinge mig selv til at sove igen. Billeder af Martin, Lögge og jeg og Lögge der sover. Nurh.

Repsac

Well, vi bukker os i støvet - fordi vi er sådan et nedern hjortefolk, der er smadrede allerede nu. Halvsyge og psykopater, som vi er, har vi lige set Casper & Mandrilaftalen på én madras 3 mand. Voldsomt hyggeligt. Og nu: Chihiro og Heksene!

Vi mangler 8 timer, og vi har skrevet 18 indlæg (19 inkl. det her) indtil videre - trods Charlottes pludselige bevistløshed og en hygiejneeksamen er vi stadig her. Ret godt klaret. Og en masse stavefejl forresten - men vi kan ikke lige finde ud af at redigere, så det forbliver evigt smukt, med masser af underlige ord og umulige sammensætninger. Vi laver en fejl-liste på et tidspunkt, når vi orker at læse dem alle igennem. Nogle siger, at vi burde læse indlæggene igennem, før vi poster dem - men næh nej! Så er det ikke sjovt.

Memo:

Emu'en er nu blevet opgraderet til en linse. En rød en af slagsen. Dem, man putter i suppe og spiser.

Og istedet for at rende rundt at være liderlige og emo's, har Ghoc og Lögge valgt at følge Natrons (Martin) råd. Vi er hermed kærester.

Båndoptager

Noget med SuperTroels.

Yesss...

PÅ SØNDERJYSK, OG VI ER PÅ KÅ!!!

Hudløst Ærlige

Vi vil egentlig bare uploade en video?

Så her kommer det! Martin, vores uven og gæsteskribent tegner, snakker og flasher:


Fra 17.30 til Nu



23.00
Julegave-Martin! Hvor er han sød. Brøggeriet, Chai-the og skræmmende juletræer



22.00
Ghoc. og Martin sidder på rådhuspladsen


21.30
Aftensmad. Rigtig familiehygge + technodans


21.00+
Lögges mor medbragte dejlige, orange kugler



20.00
Martin var så sød at rydde op inden Lögges mor kom. Maaaange glas. Charlotte ligger i sengen og tager billeder af det arbejdende folk.


Nu er Charlotte blevet vågen og Lykkes mor har været på besøg, og Martin erkommet og er i netop dette øjeblik gæsteskribent.

Tidligere har Martin og Lykke været ude og bestå en hygiejne test og er nu i stand til at blive pølsemænd hvis alt det andet pjat, som de går rundt og laver ikke bliver til noget.

Charlotte har taget nogle herre "flotte" bliver af jeres ydmyge skribent som nu vil skifte navn til Madullah Akbar Giiiii Fnap og flygte til argentina eftersom hans street cred er blevet nakket af disse uflatterende billeder.

Charlotte sidder og prøver at fjerne sin neon orange neglelak med en brødkniv, og mon vi ikke alle sammen håber på, at hun kommer til at skærer i sig selv, haha hun er en skabs emo!!!1 via lars the emo, han skal nook blive til noget stort, engang, om lang tid, når folk begynder at værdsætte sådan noget, det håber jeres skribent i hvert fald, haha, ha ha, ha haaaaaa!!!1

Lykke og Martin er i gang med at forsøge at øge deres street cred, ved at lave nogle helt vildt samfundskritiske tegninger som en 8-åring ville være stolt af.
Martin er blevt enstemmigt udnævnt til sexgud, han var godt den eneste der stemte, men når enden er god er alting godt, og hans ende er ihvert fald god.

Charlotte er syg og emo, emo, emo, emooooooo, emo er et dejligt ord, burde helt sikkert være på en top ti et eller andet sted i verden, næsten altid, måske.

Lykke lugter, og så er den sag vist uddebatteret.

Lykke Lugte, Lugte Lykke, Lykke Lugt, Lygte Lykke

Bip bip bip, the coins keeps coming out, find selv ud af resten spassere, jeg kan jo ikke gøre alt for jer, tabere, jeg håber at i dør, jeg hader jer alle sammen, og jeg vil tage jeres møder ud på dejlilg date på en alt godt fra havet resturant og aldrig ringe til dem igen.

Alle vil score Lykkes mor (seriøst: hun har mange beundrere) men Charlotte og Lykke er ensomme og liderlige, og de vil ikke følge skribentens geniale forslag at hook up sammen og slå to fluer med et slag

"Er det en kæmpe pik med øl i eller er du bare glad for at se mig" tjenesten på p3. Jeg har spist dig aqualand, din aquamand, jeg er en babiepige og det her er hvad jeg kan li'e.

Mange lange bange trange fange hilser
Den menneske adonis
Martin den "navn under opbygning"

10.00+10.30+11.00


10.00


10.30


11.00


Vi er alle syge. Ghoc fik Allerødsyge, som hun har videregivet til den stakkels Lögge - og Mia var syg i forvejen. Trist trist. Men ellers er vi friske og frejdige!
Ghoc var så elskværdig at hente morgenmad til stakkels Mia og Lögge, der sov nedenunder, og vi deler nu salt og peber chips, krydderboller, youghurt, müsli, grøn the, Manitou og en masse kærlighed og hoste.
Vi har lidt brug for hostesaft. Og piller! Og næsespray?

No matter what - her kommer de første billeder, der fint viser Mia med ting på hånden (HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER), fordi hun vil være sej. Og Lögge med en cancerstick i munden (nice one yeah). Og ja - os der ikke laver noget




17.30+18.00+18.30


17.30-når vi dør
Dræberskraldespanden


Så er det Charlotte, der har roret.
Og hun keder sig! Og tænker over, at der egentlig ikke er nogle, der ved at vi laver det her? Dumme computer. Dumme msn.
Åh ja! Lögge og Martin er til hygiejne-eksamen (!?) med/for/hos sygehuset/kantinen. Hvor er det smukt. I hvert fald er det sådan, at jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal tage billeder af, så der kommer et skrald-billede, der ikke forestiller noget. Andet end en psykedelisk drøm og levende affald med kæmpe fangarme, der vil ødelægge symmetrien

Og jeg er træt! Så træt, at jeg overvejer at afblæse den her idé, og sove lidt. Nej nej: der er kun 15½ time tilbage - det overlever vi nok. Og der kommer mad! ..på et tidspunkt. Jeg burde rydde op, men jeg er for træt. Det bliver madrassen i stedet. Al affaldet er alligevel lagt sejt op ude i køkkenet - nyd billedet, for det er det eneste (tænk på, at vi  først skulle bære det hele fra stuen og ud i køkkenet)

16.00+16.30+17.00


17.00
Ghoc. og Lögge i en fantastisk frejdig stund



16.30
Da hun endelig fik sig slæbt ned af trapperne, skulle der en dans til!



16.00
Ghoc. ryger ud af vinduet

Så er Mia hoppet videre, og de 2 hjorte sidder nu og gøgler med edderkopper i saxofonen og Elvis i hovedet. For hjortenskal da lige lære at spille en sang til i overmorgen. Egentlig på guitar, men hun kunne ikke huske strengene, så hun gik over til blokfløjte fordi den er pæn. Og nu: sax. Fordi det er så meget lettere.

Smart som Ghoc. er, skulle hun da lige hænge ud ad vinduet. Uden grund. Resultat: hun skubbede en bunke cd'er ned i gården, som hun skulle hente. Glad og hjort som hun er (+syg), skulle der en lille dans til. Altid. Dans er godt - især hvis det er grimt og vammelt.

Og denne skønherlige dag kan de 2 hjorte se frem til RIGTIG mad i form af Lögges mors medbragte. Smukt smukt. Ikke noget med chips, muggen parmesan og Maltesers - igen igen. Igen. Det er god morgenmad, hvis man tilsætter juice - og Odense Classic.

FLY OVER, FLY OVER! Asian Dub Foundation skal der til. Åh de minder, de minder. Vi husker dem så klart:
Ghoc. der ikke har noget værelse, men en camppingvogn - uden strøm. Men masser af stearinlys, røg og.. farver? Og KRUKKEN!!!
hummenahum; Det er en tung lyd. Lyt og elsk:
Asian Dub FoundationFlyover

Hårdere, bedre, hurtigere, stærkere

Yep, nu har Mia og Lögge nørdet den sang og fagterne i RIGTIG lang tid. Og de stinker til det. De fatter det bare ikke.

Hvis nogle er i tvivl, så er det den dejlige (irriterende) sang Harder, Better, Faster, Stronger af Daft Punk.

Så ehh, ja. Først en lille bid af deres fantastiske kundskaber og smukke motorik, der virkelig illustrerer at ..de er syge?

Useje, syge menneskers version:




Sej, rask persons version:
(det lød ret godt?)

14.30+15.00+15.30


15.00
Vandpyt ved vejen op til ruinerne af de gamle smukke huse, de valgte at rive ned, fordi vi var der. Ironisk nok bor Lögge nu et par huse væk. Oven på en loge. Dø.


15.00
Spejling i den gamle cykelforretning. Det sted, der bliver til verdens fedeste bar - når vi får penge til at lave den.
Charlotte: "Jeg ligner et spøgelse!"


14.30
Syge piger og smukke smil

Lögge gør endnu en gang rent i logen, fordi de mennesker sviner som ..ja svin. Lyder rygtet egentlig ikke, at svin er yderst renlige? De æder jo alt. Pyt. Charlotte var på posthuset, for endelig at melde flytning - igen. For at bo i Sønderjylland i 3 uger endnu, så flytter hun sgu igen! Hun er ikke til at styre den tøs.

Så denne gangs billeder stammer fra hendes korte tur til posthuset og hjem igen. Smukt smukt. Der er ikke andet at sige lige pt.

... Livsfilosofi

(Mia er syg, og her kommer en masse bullshit)
Livet er fannema en mærkelig størrelse.

Seriøst, hvad er vi her for? Det kunne være rart hvis det var meningen med livet at vi skal sidde her og blogge vores halv-kedelige liv. - og ryge hjemmerullede cigaretter, og være halvsyge med hinanden. For det er dét livet handler om - hinanden.. Fuck egoisme, og lad os kramme et træ.. Besæt Dønderborgs halv-kedelige grimme slot, og lad en masse hjemløse bo der. Gratis øl og mad til dem der skal bruge det. Lad os bekæmpe alle de der nedern ting som penge, skole og ... sygdom. Lad os finde en kur til AIDS. Eller.. Lad os sammen meditere os imune for sygdommen. Kærlighed frem for alt andet. Kærligheden til andre. For i sidste ende kan du ikke være glad selv. Det handler om at give, og ikke kun modtage. Det er dét det her jul handler om, selvom jeg er ved at brække
mig over det.

Charlotte er lige kommet. Hun har lige været på .. det dér sted hvor man kan sende post og breve. POSTHUS, ja, det er dét det hedder.. OMFG..

Årch ja, nu skal i glæde jer, nu kommer vores video snart. Den ligger på youtube! :b
(det blogger Charles videre om senere)




13.00+13.30+14.00


14.00
Portræt af en syg Mia, der længselsfuldt fortæller om Kirsten som 18årig


13.30
Lögge gør rent i logen og Charlotte keder sig. Ergo: hun tager billeder af Lögges træ.
Oh oh oh! Lille historie:
Lögge: "Ej, da jeg flyttede ind, var træet fyldt med blade - nu er de bare VÆK!"



13.00
Mia sover, og der roder


Mia sover. "Jeg har fundet den der ting til at tørre hænder med", kigger overrasket på Charlotte (stadig sovende) "jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg lige sagde det der?" *griner*
Hvorefter hun udstøder en masse "Mhh..."-nydelses-lyde.

Mia (som føler sig som en hest)'s drøm:
Mia: Okay... Altså... Jeg havde været i Struer -jeg skal lige hente en bolle
Lögge: Tager du ikke lige en med til mig?
Mia: Jo
Charlotte og Lögge snakker om ing, jeg ikke kan huske.
Mia: Så var jeg i Tarm, og kom gående på gaden, gågaden tror jeg det var. Der ser jeg Kirsten.
Charlotte: Fik vi aftalt, hvor vi skulle mødes?
Lykke: Øhh... Skriv, at han skal komme hjem til mig.
Mia: Hvem?
Charlotte: Natron
Charlotte og Miarhw snakker om ting, jeg ikke kan nå at skrive ned.
Lögge: Okay, kom så Mia!
Charlotte: Se, hvordan du har stavet det *griner*
Mia: Er der ikke nogen, der vil hente noget at drikke til mig?
Bla bla bla
Mia kommer bøvsende tilbage fra køkkenet og er svimmel og brokker sig over rodet.
Charlotte udstøder lyde, som vist nok skulle være et sprog.
Lögge: Okay, Mia! bla bla bla
Mia: Vil I høre min historie eller ej?
Lögge: Hit me
Mia Der stod Kirsten!
Lykke: Har du taget vand med til mig?
Mia: *er yndefuld*
*grineflip*
Mia: Nu føler jeg mig endnu mere som en hest. Mhh... Slim... Nå, men der stod Kirsten. Far halsen og ned var hun en 18-årig anorektiker. Og-og hun havde sådan en grøn trenchcoat på. Har jeg ikke sagt det før? Jo, det har jeg. Ehm... Nå, men jeg ville meget gerne hen til hende, men jeg turde ikke, og så løb jeg ned af en sideg... nej, jeg kan ikke huske det.. Men jeg løb i hvert fald væk, og så var ejg et andet sted.

Lögge får et billede i hovedet af Mia og Lögge, der sidder på Sunset og råber: HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER.

11.30+12.00+12.30


12.30
Forklaring følger, når videoerne virker


12.00
2 stakler. Lögge bagved og Mia foran


11.30
Jul!

Ey, forresten: "Er der ikke noget, der hedder skole?"
Jo, det er der vel. Men det glemmer vi lige i dag. I morgen. De foregående dage.
Men som Plyck siger:
"Gymnasiet er for folk, der ikke kan tænke selv"
True true. Hun er ikke helt dum.

At vi er nogle anti-gode computernørder ved næsten alle. Og vi er nu også selv overbevist! Det tog os 1½ time at skrive sidste indlæg, fordi vi er rimelig ukoncentrerede og gøgler med alt der kan og vil - og ikke vil - gøgles med. Derfor har vi besluttet (Yæs, en beslutning!), at vi laver 1½ time ad gangen, for at rette lidt op på det hele.
Og for at der rent faktisk er en smule styr på det. Man kan altdi gøre som om.
Det har også resulteret i, at vi har siddet ved det samme bord i 3 timer, så billederne er intet mindre end: uinteressante! Wow, respekt til de 3 hjorte.

Lögge gør rent i logen. Mia sover. Jeg sidder her!

Vi arbejder på noget video, men vi er ikke så gode til at få det ind. Og lavet om. Og generelt er vi bare lidt lost - men billeder skal der til!

Tidernes Morgen

Natten til torsdag dag sad Ghoc. og tågede og tænkte; Vi skal have en blog, hvor vi kan vise vores utroligt indholdsrige liv frem!"
Så hun oprettede én, og kunne ikke komme længere, da hun for vild. Hun havde ingen at spørge til råds, da både Mia og Lögge sov og der ikke var friske og frejdige mennesker vågne i verden.

Men her kommer det! Det første indlæg NOGENSINDE. Og det kommer bragende i form af en fotodokumentar med et billede hver ½ time de næste 24 timer (indsæt selv jubel) Og så fortsætter Hjorten, Emuen og Vombatten ellers, når der er noget interessant - eller uinteressant - at fortælle. Vi hælder mest til det uinteressante.

*tilføjelse: Dette er en hyldest til Kirsten og KÅ