torsdag den 13. december 2007

Fra 17.30 til Nu



23.00
Julegave-Martin! Hvor er han sød. Brøggeriet, Chai-the og skræmmende juletræer



22.00
Ghoc. og Martin sidder på rådhuspladsen


21.30
Aftensmad. Rigtig familiehygge + technodans


21.00+
Lögges mor medbragte dejlige, orange kugler



20.00
Martin var så sød at rydde op inden Lögges mor kom. Maaaange glas. Charlotte ligger i sengen og tager billeder af det arbejdende folk.


Nu er Charlotte blevet vågen og Lykkes mor har været på besøg, og Martin erkommet og er i netop dette øjeblik gæsteskribent.

Tidligere har Martin og Lykke været ude og bestå en hygiejne test og er nu i stand til at blive pølsemænd hvis alt det andet pjat, som de går rundt og laver ikke bliver til noget.

Charlotte har taget nogle herre "flotte" bliver af jeres ydmyge skribent som nu vil skifte navn til Madullah Akbar Giiiii Fnap og flygte til argentina eftersom hans street cred er blevet nakket af disse uflatterende billeder.

Charlotte sidder og prøver at fjerne sin neon orange neglelak med en brødkniv, og mon vi ikke alle sammen håber på, at hun kommer til at skærer i sig selv, haha hun er en skabs emo!!!1 via lars the emo, han skal nook blive til noget stort, engang, om lang tid, når folk begynder at værdsætte sådan noget, det håber jeres skribent i hvert fald, haha, ha ha, ha haaaaaa!!!1

Lykke og Martin er i gang med at forsøge at øge deres street cred, ved at lave nogle helt vildt samfundskritiske tegninger som en 8-åring ville være stolt af.
Martin er blevt enstemmigt udnævnt til sexgud, han var godt den eneste der stemte, men når enden er god er alting godt, og hans ende er ihvert fald god.

Charlotte er syg og emo, emo, emo, emooooooo, emo er et dejligt ord, burde helt sikkert være på en top ti et eller andet sted i verden, næsten altid, måske.

Lykke lugter, og så er den sag vist uddebatteret.

Lykke Lugte, Lugte Lykke, Lykke Lugt, Lygte Lykke

Bip bip bip, the coins keeps coming out, find selv ud af resten spassere, jeg kan jo ikke gøre alt for jer, tabere, jeg håber at i dør, jeg hader jer alle sammen, og jeg vil tage jeres møder ud på dejlilg date på en alt godt fra havet resturant og aldrig ringe til dem igen.

Alle vil score Lykkes mor (seriøst: hun har mange beundrere) men Charlotte og Lykke er ensomme og liderlige, og de vil ikke følge skribentens geniale forslag at hook up sammen og slå to fluer med et slag

"Er det en kæmpe pik med øl i eller er du bare glad for at se mig" tjenesten på p3. Jeg har spist dig aqualand, din aquamand, jeg er en babiepige og det her er hvad jeg kan li'e.

Mange lange bange trange fange hilser
Den menneske adonis
Martin den "navn under opbygning"

Ingen kommentarer: