lørdag den 22. december 2007

Undskyldning


Ja, en undskyldning vil på den ene side være okay nu, fordi Lögge og Miarhw (^) forpestede bloggen med kandepager, mærkelig ticks og manglende balance. Ergo : Vombat (tilsat lidt tom mave) + Hjort (tilsat lidt tom mave) + kandepager + musik = ... kærlighed? HAHA


Dette er Vombattens fredag:

Hun vågnede alt for tidligt, at Hjortens dumme vækkeur. Vombatten havde det slet ikke godt, og fandt ingen balance på sine poter. Trods mangel på chokolade eller andet usundt, fik hun slæbt sin jublende krop op på gymnasiet. Hjorten og Emuen var så søde. Emuen gik desværre hurtigt, imens Hjorten og Vombatten blev til noget afslutning. Afslutning af ham der de kalder Jesus' fødsel, selvom han vidst nok blev født om sommeren. Sikke noget blasfemi, og bare patter!!

Vombatten kom hjem til sin Vombat familie. De fejrede også denne Jesus, selvom Vombatten ikke lider det. Vombatten lavede en Vombat af marcipan, og druknede den derefter i dejlig varm chokolade. Så var den glad. Vombatten var dog ved at falde i søvn med en klejne i munden, og et glas juleøl i den anden hånd, så Vombatten fik en dejlig eftermidddags-skraber..

Vombatten tog ud til en farlig Hest ude i Ulkebøl. Hesten tilbød Vombatten en guldøl, som blev til 2. Selvom Vombatten havde det dejligt, sagde hun ja til denne farlige drik, uden at tænke på hendes rigtige tilstand : bagskæv. Det blev en meget opfindsom aften, og Hesten hyggede sig vældigt med at sidde på Vombattens mave. Vombatten faldt udmattet i søvn ved midnatstid, imens hun kunne høre blasfemisk sang i baggrunden, dét i andre vil kalde "kirkeklokker". Sikke noget bras, og det forurener jesus/julefreden!


Burde jeg fortælle at jeg er Jesus?


Tillykke med Julen, dig som læser dette!

Ingen kommentarer: